Tere armas külaline!
Oled sattunud lugema Saue küla MTÜ internetipäevikut. Siin saad tutvuda Saue küla ajalooga, meie küla inimestega, nende saavutuste ning tegemistega. Siia paneme üles ka külakoosolekute protokollid ning anname teada tulevatest külakoosolekutest ja –üritustest. Samuti toome teieni ajakirjanduses ilmunud artiklid meie küla kohta ning hoiame külarahvast kursis kõige sellega, mis seotud meie küla elu-oluga ning võib külaelanikele huvi pakkuda.
Saue küla MTÜ loodi 2007. aastal koondamaks Saku valla ääremail Saue (vahepealse nimega Kanama) külas elavaid inimesi.

Niisiis selguse huvides: alates 1. jaanuar 2014 ennistati külale SAUE nimi.



24 jaanuar 2011

Talvine aialinnuvaatlus TALV2011!


Hea linnusõber!
Kutsume Sind osalema talvisel aialinnuvaatlusel TALV2011, mis toimub
29.-30. jaanuaril.
Osalemine on sama lihtne kui eelmisel aastal - leia endale sobiv vaatluskoht koduaias või pargis (soovitavalt lindude toitmiskoha läheduses), pane valitud tunni jooksul kirja kõik kohatud linnuliigid ning igal liigil vaid suurim korraga kohatud isendite arv. Juhised, määramisabi ja vaatlusankeet on TALV2011 kodulehel www.eoy.ee/talv. Olulise täiendusena on sel aastal kodulehele lisatud määramisabiks tavalisemate talviste aialindude joonistused ning vaatluste märkimist lihtsustav abileht.
Lisaks on Eesti Ornitoloogiaühing koostöös kirjastusega Menu välja andnud raamatu "Linnuelu aabits. Talvised aialinnud". Selles on kokku võetud teadmised aialindude talvisest toitmisest, toiduvalikust, toidumaja ehitamisest ja paigutamisest jm. Raamatu teises pooles on meie tavalisemate aialindude joonistused ja kirjeldused. Raamat on kindlasti suureks abiks ka talvise aialinnuvaatluse juures! Raamat on saadaval raamatupoodides, EOÜ-st on seda võimalik osta soodushinnaga (tel 7 422 195).

Ilusaid linnuelamusi!

Eesti Ornitoloogiaühing
Aarne Tuule
Talvine aialinnuvaatlus TALV 2011 koordinaator

Kommentaare ei ole: