Tere armas külaline!
Oled sattunud lugema Saue küla MTÜ internetipäevikut. Siin saad tutvuda Saue küla ajalooga, meie küla inimestega, nende saavutuste ning tegemistega. Siia paneme üles ka külakoosolekute protokollid ning anname teada tulevatest külakoosolekutest ja –üritustest. Samuti toome teieni ajakirjanduses ilmunud artiklid meie küla kohta ning hoiame külarahvast kursis kõige sellega, mis seotud meie küla elu-oluga ning võib külaelanikele huvi pakkuda.
Saue küla MTÜ loodi 2007. aastal koondamaks Saku valla ääremail Saue (vahepealse nimega Kanama) külas elavaid inimesi.

Niisiis selguse huvides: alates 1. jaanuar 2014 ennistati külale SAUE nimi.



10 juuni 2010

Saku valla meistrivõistlused köieveos

Saku valla meistrivõistlused köieveos toimuvad 23.06.2010 ürituse Saku valla jaanituli raames. Võistkonna suuruseks on 5 sportlast+1 reserv+ kapten. Reservi võib kasutada iga tõmbe järel. Võistluste süsteem selgub peale registreerimist sõltuvalt võistkondade arvust.
Võitja võistkonda autasustatakse karikaga ja kohustusega esindada Saku valda Eesti valdade XVIII suvemängudel, mis leiavad aset 26.-27. juuni Türil. (köieveo võistlus 26. juuni).
Kogu külast, klubist või Saku vallas elavatest sõpradest kokku oma esindus ning saa osa lõbusast võistlusest nii Saku valla jaanitulel kui ka valdade suvemängudel.
Registreeri oma võitkond e-mailile risto.lall@sakuvald.ee, tähtaeg 21.juuni 2010.
(võistlejate nimed, sünniajad ning esindaja kontakt)
NB! Suvemängudel osalemise kulud (osavõtumaksud, transport ja toitlustus) kannab Saku vald.

Tervitades,
Risto Lall

Kommentaare ei ole: