Tere armas külaline!
Oled sattunud lugema Saue küla MTÜ internetipäevikut. Siin saad tutvuda Saue küla ajalooga, meie küla inimestega, nende saavutuste ning tegemistega. Siia paneme üles ka külakoosolekute protokollid ning anname teada tulevatest külakoosolekutest ja –üritustest. Samuti toome teieni ajakirjanduses ilmunud artiklid meie küla kohta ning hoiame külarahvast kursis kõige sellega, mis seotud meie küla elu-oluga ning võib külaelanikele huvi pakkuda.
Saue küla MTÜ loodi 2007. aastal koondamaks Saku valla ääremail Saue (vahepealse nimega Kanama) külas elavaid inimesi.

Niisiis selguse huvides: alates 1. jaanuar 2014 ennistati külale SAUE nimi.



06 mai 2010

Vanametall rahaks!

Saku vald koostöös AS Kuusakoskiga korraldab 22. mail 2010 vanametalli kogumise kampaania, mille käigus võtame vastu:
 autoromusid- kliendi soovil korraldab sõiduki arvelt maha võtmise AS Kuusakoski, vajalikud dokumendid: omaniku isikuttõendav dokument, sõiduki tehniline pass, volitus omanikult ( kui ei ole omanik) või sõiduki ostu-müügileping. Kui sõiduk on Liiklusregistrist kustutatud, siis on vajalik arvelt kustutamise tõend ja müügiõigust lubavad dokumendid;
 kõiki esemeid, detaile, mis on metallist( k.a. pliidid, pesumasinad jne). Vastu ei võeta külmkappe!
Toimub kogumisring, mille käigus auto (millel on tõstuk ja kaal) sõidab valla piires ringi ja kogub metalli elanike kodudest ja mujalt registreeritud paikadest. Metalli palume ladustada tõstukautole ligipääsetavasse kohta. Raha metalli eest kantakse omaniku (või volitatud isiku) pangakontole. Vajalik eelnev registreerimine kuni 17.05.2010 juures telefonil 6 712 427 või meili teel anastassia.turlova@sakuvald.ee. Registreerimisel anda teada metalliomaniku (müüja) nimi, telefon, metalli asukoht ja kindlasti, millise metallist eseme(te)ga on tegemist, orienteeruv kogus ja kaal. Kampaania raames võtame soovi korral metalli vastu ka valla ettevõtetelt ja vallaasutustelt.
Täiendavate küsimuste korral palun pöörduge helistage AS Kuusakoskisse telefonil 6258 666 või lühinumbril 13660.
Kasutage soodsat võimalust ja muutke oma vanametall rahaks!

Kommentaare ei ole: