Tere armas külaline!
Oled sattunud lugema Saue küla MTÜ internetipäevikut. Siin saad tutvuda Saue küla ajalooga, meie küla inimestega, nende saavutuste ning tegemistega. Siia paneme üles ka külakoosolekute protokollid ning anname teada tulevatest külakoosolekutest ja –üritustest. Samuti toome teieni ajakirjanduses ilmunud artiklid meie küla kohta ning hoiame külarahvast kursis kõige sellega, mis seotud meie küla elu-oluga ning võib külaelanikele huvi pakkuda.
Saue küla MTÜ loodi 2007. aastal koondamaks Saku valla ääremail Saue (vahepealse nimega Kanama) külas elavaid inimesi.

Niisiis selguse huvides: alates 1. jaanuar 2014 ennistati külale SAUE nimi.



10 jaanuar 2009

Meie külas on kasvamas tublid spordilapsed

Üks neist on noor vutiäss Hansu talu perepoeg Robert Tarlap (fotol üleval keskel). Koos oma meeskonnaga Saku Sportingu klubist jõudis Robert mullu detsembris toimunud Saue Winter Cupil 2000. aastal sündinud poiste vanuseklassis veerandfinaali ja jäid koos korraldajameeskonnaga 5.-6. kohta jagama. Tubli Robert!
Aga Robert ei ole kindlasti ainuke, kelle tulemuste-saavutuste üle võiks rõõmu tunda.
Andke ka teised teada (kas lapsevanemad või lapsed ise) oma tegemisest ja saavutustest! Paneme need siia kodulehele üles, et ka teised külaelanikud saaks nende saavutuste üle rõõmu tunda. Sellega innustame meie järelkasvu veelgi enam treenima ja vaeva nägema selle nimel, et saavutad aina paremaid tulemusi. Nii need maailmameistrid ja olümpiavõitjad ju kasvavad!
Ps! Üleskutse kehtib loomulikult ka muude tegemiste kohta, mis ei ole sportlikud- ükski saavutus ja tegevus ei ole teistest kehvem- kui on midagi, mille üle uhke olla, andke aga teada! Ja see kehtib mitte ainult laste kohta, ka täiskasvanute saavutused panema rõõmuga siia üles- kõik kaastööd on oodatud: meie.saue@gmail.com

Kommentaare ei ole: